VDB Engineering

Studiebureau technieken

Als studiebureau streven wij naar de verduurzaming van elk project, met elk budget. Wij lossen energievraagstukken op in energieconcepten voor woningen tot middelgrote projecten door praktijkervaring te combineren met innovatieve technologieën. Die energieconcepten bestaan uit technische installaties die zuinig, duurzaam en perfect gedimensioneerd zijn. 

Ons advies, gefundeerd op detailberekeningen, is objectief en merk-onafhankelijk. Juist dát vinden onze partners heel belangrijk. 

Wat kunnen wij betekenen voor een...

particulier

Gaat u als particulier bouwen of renoveren? Twijfelt u over warmtepompen, ventilatie, koeling, zonnepanelen, ...? Dan is onze energiestudie dé ideale investering om duurzaam te (ver)bouwen binnen jouw budget.

architect

Als partner van een architectenbureau nemen wij het energievraagstuk op ons door een objectieve techniekenstudie uit te werken voor zowel kleine als middelgrote projecten.

bedrijf

Wij leveren warmteverlies-berekeningen en dimensioneringsnota's aan voor fabrikanten en leveranciers uit de HVAC-sector.

installateur

Wij ontzorgen installateurs van de EPB-stavingsdocumenten. Zij kunnen bij ons terecht voor dimensioneringsnota's, verlegplannen, ERP-fiches, ...

ASHRAE Member

"Verkeerde dimensionering maakt dat hernieuwbare energie geen investering is, maar een kost."