VERBOUWING MECHELEN

"Wij twijfelden bij onze renovatie over de keuze van energiebron (gas/warmtepomp/hybride), type verwarming (vloerverwarming/radiatoren) en isolatietechnieken. Wij schakelden op aanraden van een vriend VDB Engineering in. Na een goede voorbereiding kwamen ze persoonlijk langs en werden enkele scenario's helder en met kennis van zaken uitgelegd. Dit stelde ons in staat om een keuze te maken waarbij we ons comfortabel voelen en waarin we het volste vertrouwen hebben. Ook de verkregen technische fiches helpt ons om de verschillende aannemers te sturen bij het opmaken van de offertes. Kortom, wij zijn zeer tevreden over VDB Engineering en raden hen ten zeerste aan als je onderbouwd (energie-)advies nodig hebt."

Klaas, 2020

SINT-MARTINUS FEESTZAAL

Deze feestzaal in Rijmenam wordt gerenoveerd met behoud van zijn authentiek karakter in opdracht van de gemeente.

Met veel enthousiasme vatten wij de uitdaging aan om hier hedendaagse technologie te verwerken in een historische setting. De technische installaties zullen door ons in 3D ontworpen en berekend worden. 

ENERGIESTUDIE SITE_M

Samen met DMVA architecten werken wij een uniek energieconcept uit om deze historische panden door middel van hernieuwbare energiesystemen te verwarmen, te koelen en van elektriciteit te voorzien.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer info over premies voor ondernemingen in Mechelen voor energiestudies.

mispel_bewerkt.png

PRESS

Op 22 April maakte Made-In-Mechelen een artikel over VDB Engineering als starter van de week.

Klik op de foto hieronder om meer over ons te weten te komen.

Foto_bewerkt.jpg

BIM-ZORGWONINGEN

Als BIM-partner werken wij voor deze zorgwoningen een complete technieken-studie uit op vlak van verwarming, koeling, ventilatie en elektriciteit.

ENERGIEAUDIT 

"DE ZEERIDDER"

Voor het gebouw de Zeeridder van de stad Mechelen voorzien wij een complete energieaudit. De installaties voor ventilatie, koeling en verwarming worden onder de loep genomen en geoptimaliseerd naar de huidige normen en wensen van de werknemers. 

Contact

+32 474 77 87 95

info@vdbengineering.com